Realisaties

Laat u inspireren

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom geven we u graag een sfeervolle selectie van gerealiseerde projecten: van de plaatsing van een kachel tot een volledige haardwand. Uw droomhaard gevonden? Kom dan gerust eens langs! Nog meer zien? Maak een afspraak met een van onze vuuradviseurs en vind de haard of kachel die perfect in uw interieur past.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Stapsgewijze begeleiding

1 Bezoek onze toonzaal

U komt langs in onze ruime toonzaal. Daar krijgt u alle toestellen en brandende opstellingen te zien. Zo hebt u een goed beeld van uw droomhaard. Advies nodig? Vanaf uw eerste stap in de showroom tot uw finale keuze staan onze vuuradviseurs u graag bij.

Een tip: breng een foto, schets of plan van de bestaande situatie mee.
Zo kunnen we u heel concreet adviseren.

2 Krijg persoonlijk advies

Bij Alpha Heating krijgt u heel wat types kachels en haarden te zien. We werken daarvoor samen met de beste fabrikanten van België en Europa. U vindt dus zeker een toestel dat perfect in uw interieur past.

Hebt u samen met ons de kachel of haard van uw dromen gevonden? Dan krijgt u een heldere en eerlijke prijsofferte van ons. Alpha Heating werkt bewust samen met vaste kwaliteitsmerken. Zo kunnen we altijd een scherpe prijs voor u onderhandelen. Een greep uit onze merken: Barbas, Bellfires, Kalfire, Hoxter, Saey, Rüegg, Rika pelletkachels, Flam haarden en kachels

Goed om te weten: ook onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. Stel dus gerust al uw vragen. U wil uw favoriete haard of kachel al eens in uw interieur zien? Dat kan! Alpha Heating biedt u een gratis 3D-simulatie.

3 Bestel uw droomhaard

U hebt uw droomhaard gevonden. Het genieten kan bijna beginnen! Maar eerst nog: de installatie. Bij de bestelling van uw haard of kachel leggen we onze agenda’s samen en zoeken een installatiedatum die u best past. Vaak komt onze vuuradviseur op voorhand al eens een kijkje nemen om de technische haalbaarheid te checken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

4 Installatie van uw haard of kachel

Op de afgesproken dag komen onze monteurs uw kachel of haard installeren. Alpha Heating heeft een vast team technici. U krijgt dus echte vakmensen over de vloer. Uw garantie op een propere en professionele plaatsing!

Leuk om te weten: Alpha Heating volgt alle innovaties op de voet. Is er een nieuw toestel op de markt? Dan volgen onze technici trainingen tot ze ook dat model helemaal kennen. Noem ons gerust kachelfanaten.

5 Service, service en service

Bij Alpha Heating stopt de service niet bij de plaatsing. Dan begint het pas! Na de plaatsing geven we u graag alle tips om zuinig te verwarmen. Koos u een houtkachel? Dan krijgt u een gratis stookcursus. Zo haalt u het maximale uit uw houthaard en wint u aan gebruiksgemak!

Heeft uw kachel een onderhoud nodig? Ook dan staan we voor u klaar. U krijgt om de twee jaar een persoonlijke herinnering voor het onderhoud of nazicht. U hoeft dus helemaal niks te regelen en geniet zorgeloos van echte warmte. Jaar na jaar na jaar.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis