Austroflamm

Austroflamm

Oostenrijkse topkwaliteit

De Oostenrijkse kachelfabrikant Austroflamm heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kachels. Deze houtkachels en pelletkachels hebben dan ook hun kwaliteit reeds lang bewezen.

Typische voor het gamma houtkachels is de sublieme graad van afwerking en de feilloze verbranding. De pelletkachels van Austroflamm kenmerken zich vooral door de makkelijke, intuïtieve bediening, de grote glaspartijen, maar bovenal de echt stille werking.

warm wonen is officieel verdeler van Austroflamm hout- en pelletkachels voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs en ontdek de Austroflamm kachel in uw stijl!

Bekijk alle Austroflamm kachels en haarden
17 haarden gevonden

Uniek qua design & bediening.

De tijdloze pelletkachel.

Een elegante blikvanger.

Het kleinere pellet-broertje van de Clou.

Een atypische houtkachel.

Het kleinere hout-broertje van de Clou Xtra.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis