Faber

Faber

There is so much to tell

Wist u dat het huidige aanbod van sfeerhaarden in de markt voor een zeer groot deel is gebaseerd op de innovaties van Faber? Zo is Faber is dé uitvinder van het gesloten, ook wel multivent verbrandings-systeem genoemd. Faber neemt daarmee in Europa een zeer prominente positie in. Maar dit is slechts één van de vele vernieuwingen van Faber.

Handig, praktisch en duurzaam is de Intelligente Technical Control app (ITC). Dit prachtig stukje vernuft helpt u bij het genieten van uw open haard én u kunt ook nog besparen op uw energieverbruik. Deze app is uw steun en toeverlaat bij om op een efficiënte, maar ook sfeervolle manier van uw haard te genieten.

warm wonen is officieel verdeler van Faber-haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs!

 

Bekijk alle Faber kachels en haarden
13 haarden gevonden

Een verticale gashaard met échte charme.

Een compacte gashaard met een wondermooi vuur.

Een compacte hoekhaard met schitterend vuurbeeld.

Een compacte 3-zijdige gashard met schitterend vuurbeeld...

Een gashaard met een tijdloze afmeting.

Een hoekgashaard met een tijdloze afmeting.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis