Barbas

Barbas

Vuur voor het leven

Kiest u voor het Nederlandse topmerk Barbas, dan kiest u voor jarenlang haardplezier. Barbas is een van de koplopers in houthaarden en gashaarden. Al meer dan 40 jaar investeert het merk in onderzoek en ontwikkeling van haarden en kachels. En die kwaliteit straalt van elk toestel af: laag houtverbruik, stijlvolle materialen en een extreem hoog rendement met lage emissies. Zo investeert u niet alleen in een sfeervolle warmtebron, maar ook in de natuur. Keep your fire for life is geen loze belofte van het merk. U krijgt immers 10 jaar garantie. In prijs/kwaliteit niet te kloppen!

Alpha Heating is officieel verdeler van Barbas haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs! Ontdek hier ook zustermerk van Barbas: Bellfires.

Bekijk alle Barbas kachels en haarden
20 haarden gevonden

Het ideale toestel voor in een bestaande situatie.

De populairste afmeting van de Universal-6-reeks.

Deze haard heeft alles: een grote ruit, een propere...

Dit toestel is perfect in nieuwe of bestaande situaties...

De inzethaard voor in grote openhaarden.

It's cool. It's hot!

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm