Bellfires

Bellfires

Comfort van gashaard, sfeer van open haard

U wil de warme sfeer van een open haard en toch het gemak van een gashaard? Dat kan! Het Nederlandse haardenmerk Bellfires biedt u gashaarden in alle stijlen. Sinds 1928 investeert het merk in design, onderzoek en ontwikkeling. Uw Bellfires gashaard is dan ook een staaltje spitstechnologie: veilig, energiezuinig en extreem gemakkelijk in gebruik.

U bedient bovendien uw haard eenvoudig via uw afstandsbediening. Leuk om te weten: het vlammenbeeld evenaart tegenwoordig het charmante vuurbeeld van een open haard. Kom naar onze toonzaal in Schoten en ontdek uw Bellfires gashaard met 10 jaar garantie!

warm wonen is officieel verdeler van Bellfires haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs! Wil u liever een houthaard? Ontdek dan snel het zustermerk van Bellfires: Barbas.

Bekijk alle Bellfires kachels en haarden
52 haarden gevonden

Dé mooiste gashaard voor in bestaande schouwen.

Dé mooiste gashaard voor in bestaande schouwen.

De kleinste telg uit de Horizon Bell 3-reeks.

Een langwerpige haard met een breedte van 1 meter.

Deze strakke gashaard past in elk interieur.

Een horizontale haard met uitstraling.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis