Ombouw openhaard

Maak uw openhaard energiezuinig

Hebt u nog een echte open haard thuis? Gezellig is dat wel. Maar zo’n open haard heeft ook een bijzonder laag rendement. De meeste warmte gaat immers samen met de rook de lucht in. Bovendien hebt u vaak last van geurhinder en vervuilen de assen uw woonkamer.

Inzetcassette: bespaar tot 50% energie

Met een inzetcassette op gas of hout (ook wel inbouwhaard genoemd) maakt u van uw open haard een energiezuinige warmtebron. Veel gedoe, denkt u? Helemaal niet. Zonder al te veel kappen en breken plaatst Alpha Heating in enkele uren een inzethaard in de open ruimte.

Prijs: ombouw open haard naar inbouwhaard

U vraagt zich af: wat is de prijs voor het ombouwen van een open haard naar een gashaard of houthaard? Reken op ca. 4.000 euro (incl. toestel, plaatsing, aansluitmaterialen, afwerking en 6% btw). Leuk om te weten: die investering verdient u op termijn terug. Want u bespaart op energiekosten én spaart de natuur voor u en uw (klein)kinderen. Kom gerust eens langs in Schoten bij Antwerpen! Dan krijgt u een correct en helder aanbod op maat.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

In en rond Antwerpen hebben we al heel wat open haarden met succes omgebouwd. We laten met plezier enkele fijne klanten aan het woord:

“Hoewel onze vroegere openhaard er meer dan 10 jaar heeft gestaan zonder dat we hem gebruikten, vragen we ons elke dag af waarom we onze nieuwe cassette niet veel vroeger hebben laten plaatsen. Hij brandt nu alle dagen!”

S. Vandenabbeele, Ekeren

“In vergelijking met onze open haard van vroeger verbruikt onze nieuwe houthaard bijna niets meer! Om over de assen die overblijven nog maar te zwijgen … Jullie hebben er een tevreden klant bij!”

V. De Laet, Deurne

Voorbeelden van ombouw openhaard

  • Voor
    Na
  • Voor
    Na
  • Voor
    Na

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis