Altech

Altech

Voel warmte. Proef sfeer. Zie kwaliteit.

U wil een pelletkachel of houtkachel kopen? Bekijk dan ook zeker het Altech-gamma. Met een van de Altech-modellen haalt u een speksteenkachel in huis, waarbij u kiest voor ecologische warmte over een lange tijdsperiode.

Bijna 40 jaar geleden importeerde Altech de eerste vrijstaande speksteenkachels uit Amerika. Geïnspireerd door de unieke stookmethode werd besloten om zelf speksteenkachels te gaan ontwerpen en produceren. Men is dan ook trots op het feit dat men al 4 decennia een oerdegelijk Nederlands topproduct maakt.

Door Altech's ruime ervaring binnen dit vakgebied en de mogelijkheid om zelf kachels te ontwikkelen, hebben ze verscheidene nieuwe technieken weten toe te passen. Hierdoor branden Altech-speksteenkachels niet alleen mooi, maar wordt ook een zeer efficiënte verbranding gerealiseerd. De warmte die bij deze verbranding ontstaat wordt door het speksteen zo optimaal mogelijk benut. Daardoor ontstaat een bijzonder hoog rendement dat optimaal bijdraagt aan het zacht verwarmen van uw woning.

Alpha Heating is officieel verdeler van Altech kachels voor de regio Antwerpen.
Kom gerust eens langs en ontdek de Altech pelletkachel of houtkachel in uw stijl!

Bekijk alle Altech kachels en haarden
12 haarden gevonden

Een kleine kachel met grote kwaliteiten.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm