Rüegg

Rüegg

Innovatie in liftdeurhaarden

Zwitserland staat voor kwaliteit. Dat weet u. Maar weet u ook waar het Zwitserse haardenmerk Rüegg voor staat? Design, innovatie en duurzaamheid. Rüegg durft verrassende materialen te combineren en maakt van uw haard een kunstwerk: ruw staal, artisanaal glas, inox, zandsteen … Rüegg haarden zijn stuk voor stuk afgestemd op de allerlaatste woon- en interieurtrends. Dat merkt u aan de grote glasruiten die u een helder zicht op het vuur geven. En helemaal uniek: de meeste liftdeuren kunnen ook gewoon opendraaien. Zo is de ruit in een handomdraai eenvoudig te reinigen. Zoekt u een liftdeurhaard met een speciaal formaat of eigenzinnige uitstraling? Ontdek dan snel alle Rüegg haarden.

Alpha Heating is officieel verdeler van Rüegg haarden voor de regio Antwerpen.
Kom gerust eens langs!

Bekijk alle Rüegg haarden
Geen resultaat

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm