Referenties

Wat onze klanten zeggen

Een goede installatie afleveren bij onze klanten, daar doen we het alle dagen voor. En het is leuk wanneer onze klanten zo tevreden zijn dat ze dit achteraf ook aan ons kenbaar maken met een leuk bericht.

Op die reacties zijn we toch wel trots! Daarom kan u hieronder leuke referenties terugvinden van recente installaties.

Dan hoort u het ook eens van een ander…

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Hele complete uitleg bij toonzaalbezoek. Meteen duidelijke, correcte en volledige offerte naar huis meegekregen. Beleefde en propere vakmannen bij de plaatsing. Wij zijn heel content!
Fam. V.
Van A tot Z, goede ervaring: duidelijk, correct, (enorm) klantvriendelijk en mooi eindresultaat.
Fam. V.A.
Ik heb uw firma leren doordat ik een stuk nodig had voor mijn houtkachel die ik niet bij jullie had gekocht en waar ik bij een ander niet terecht kon. De vriendelijke ontvangst en de vlugge werking waardoor ik mijn stuk zeer vlug kon komen halen ,van een merk dat jullie niet verkopen, heeft mij er toe gebracht om mijn aankoop bij jullie te doen. Ik heb al vrienden naar jullie gestuurd en die zijn zeer tevreden
Fam. G.
Bedankt voor het prachtige werk dat jullie afgeleverd hebben. Jullie werkmannen hebben knap werk gedaan. Vriendelijk en zelfs behulpzaam in onze kleine werken die wij dan aan het uitvoeren waren. Top team Alpha Heating!!!
Fam. V.H.
Jullie zijn niet de goedkoopste, maar (mogelijk) wel de beste :-). Zeer professionele firma, over de ganse lijn. Proficiat aan het ganse team! Ik beloof bij deze van dit door te vertellen.
Fam. V.H.
Ik kan alleen maar benadrukken dat uw medewerkers die de haard kwamen plaatsen zéér bekwame vakmensen zijn, op elkaar ingespeeld waren en als team naar voren kwamen. Ik kreeg op al mijn vragen een deskundige uitleg. Ik wil hen daarvoor dan ook uitdrukkelijk feliciteren.
Fam. V.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis