Rika

Rika

Het vuur van Oostenrijk

U wil een pelletkachel of houtkachel kopen? Ontdek dan snel het gamma Rika kachels. Met een Rika in uw woonkamer kiest u voor ecologische warmte en het ultieme gebruiksgemak.

Geen wonder dat dit kwaliteitsmerk marktleider is in Duitsland en Oostenrijk op het gebied van pelletkachels. Kom eens naar de toonzaal en leg uw oor te luisteren. Ssst … Rika biedt u de stilste pelletkachel die u kan vinden. Uniek in hun aanbod: een combikachel die werkt op hout en pellets. Of beter nog: het Rikatronic-systeem. Uw houthaard ontsteekt automatisch, regelt zelf het vuur en vertelt u wanneer u best hout bijvult.

warm wonen is officieel verdeler van Rika kachels voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs en ontdek de Rika pelletkachel of houtkachel in uw stijl!

Bekijk alle Rika kachels en haarden
20 haarden gevonden

De innovatiekampioen.

Nieuwe perfectie.

De veelzijdige.

Kachel met uithoudingsvermogen.

Een grootmeester in vermommingen.

Een pelletkachel met compacte warmte.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis