Wiking

Wiking

Made in Denmark

WIKING-houtkachels worden geproduceerd door HWAM A/S. Tot groot genoegen van consumenten over de hele wereld maakt het vakpersoneel van HWAM A/S dagelijks unieke en esthetische producten samen met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsleveranciers. Deze houtkachels worden geproduceerd in de eigen moderne fabriek in Hørning, ten zuiden van Aarhus, in het hart van Denemarken. Hier ontwikkelen en produceert men prachtige kachels die hand in hand gaan met traditioneel vakmanschap. Dit resulteert uiteindelijk in het perfecte product. Bij HWAM A/S richt men zich op milieuvriendelijke en CO2-neutrale verbranding. HWAM A/S doet dit via unieke verbrandingssystemen die in alle modellen zijn ingebouwd, zodat de energie van hout zo goed en schoon mogelijk kan worden benut.

WIKING Automatic heeft veel voordelen: het biedt aanzienlijk meer comfort, omdat de kachel zelf de zuurstoftoevoer regelt. Het zorgt ook voor makkelijker ontsteken, omdat het systeem zorgt voor maximale zuurstofopname in een koude kachel. Daarnaast garandeert WIKING Automatic een schone en efficiënte verbranding; voor zowel u als het milieu. Onderzoeken hebben aangetoond dat u tot 40% brandstof bespaart, dankzij de betere verbranding (in vergelijking met een WIKING-houtkachel zonder WIKING Automatic).

WIKING-houtkachels worden ontwikkeld en vervaardigd met de nieuwste bouwmethoden. WIKING-houtkachels hebben ingebouwde luchtopeningen die het glas constant “reinigen” met lucht. Daardoor branden roetdeeltjes zich niet vast en het zicht op de vlammen wordt niet beperkt. De luchttoevoer is uiterst gebruiksvriendelijk af te stellen met een enkele hendel. WIKING-houtkachels hebben daarnaast een goed geïsoleerde verbrandingskamer die zorgt voor een optimale verbranding. De unieke constructie van WIKING-houtkachels geeft je elke dag praktische voordelen. De houtkachels warmt snel op, het houtverbruik is zo laag mogelijk, de warmteafgifte kan worden aangepast naar wens, en je kunt lange brandintervallen bereiken.

warm wonen is officieel verdeler van WIKING-houtkachels voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs en ontdek de WIKING-kachel in uw stijl!

Bekijk alle WIKING-kachels en haarden
3 haarden gevonden

Een compacte & veelzijdige kachel!

Een kachel met vele mogelijkheden!

Een afgeronde kachel die u kan personaliseren!

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis