Planika

Planika

Echt vuur, zonder gas- of schouwaansluiting!

U wil de warme sfeer van een open haard en toch het gemak van een gashaard? Maar zonder rookkanaal of gas-aansluiting? Dat kan! Planika biedt u bio-ethanolhaarden in alle stijlen. Al meer dan 20 jaar investeert het merk in design, onderzoek en ontwikkeling. Uw Planika-bioetholhaard is dan ook een staaltje spitstechnologie: veilig, energiezuinig en extreem gemakkelijk in gebruik.

U bedient bovendien uw haard eenvoudig via uw afstandsbediening, en bij sommige modellen met een app op de smartphone. Leuk om te weten: het vlammenbeeld evenaart tegenwoordig het charmante vuurbeeld van een open haard. Kom naar onze toonzaal in Schoten en ontdek uw Planika-bio-ethanolhaard!

warm wonen is officieel verdeler van de Planika-haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs! 

Bekijk alle Planika-kachels en haarden
Geen resultaat

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis