Gashaarden

Vuur met een druk op de knop

U wil een gashaard kopen? Goed idee! Want met een gashaard haalt u duurzame warmte, charme en design in huis. Of u nu kiest voor een moderne inbouw gashaard of vintage sfeerhaard, elk van onze modellen biedt u een hoog rendement en een uitstraling die uw interieur extra karakter geeft. Het grote voordeel: met één druk op de knop doet u de vlammen branden en uw haard op gas heeft bijna geen onderhoud nodig.

Cerga: uw garantie op veiligheid en vakkennis

Alpha Heating is erkend als Cerga-installateur. Dit label geeft u de garantie dat onze installateurs alle strenge gasregels kennen en perfect toepassen. Zo bent u zeker van een warme en veilige haard.

Terug naar het productenoverzicht
Waar u best aan denkt …
  • U hebt een gasaansluiting nodig

  • Liever echt hout? Ontdek ons aanbod houthaarden

Merken Gashaarden
Barbas
Vuur voor het leven

Kiest u voor het Nederlandse topmerk Barbas, dan kiest u voor jarenlang haardplezier. Barbas is een van de koplopers in houthaarden en gashaarden. Al meer dan 40 jaar investeert het merk in onderzoek en ontwikkeling van haarden en kachels. En die kwaliteit straalt van elk toestel af: laag houtverbruik, stijlvolle materialen en een extreem hoog rendement met lage emissies. Zo investeert u niet alleen in een sfeervolle warmtebron, maar ook in de natuur. Keep your fire for life is geen loze belofte van het merk. U krijgt immers 10 jaar garantie. In prijs/kwaliteit niet te kloppen!

warm wonen is officieel verdeler van Barbas haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs! Ontdek hier ook zustermerk van Barbas: Bellfires.

Bellfires
Comfort van gashaard, sfeer van open haard

U wil de warme sfeer van een open haard en toch het gemak van een gashaard? Dat kan! Het Nederlandse haardenmerk Bellfires biedt u gashaarden in alle stijlen. Sinds 1928 investeert het merk in design, onderzoek en ontwikkeling. Uw Bellfires gashaard is dan ook een staaltje spitstechnologie: veilig, energiezuinig en extreem gemakkelijk in gebruik.

U bedient bovendien uw haard eenvoudig via uw afstandsbediening. Leuk om te weten: het vlammenbeeld evenaart tegenwoordig het charmante vuurbeeld van een open haard. Kom naar onze toonzaal in Schoten en ontdek uw Bellfires gashaard met 10 jaar garantie!

warm wonen is officieel verdeler van Bellfires haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs! Wil u liever een houthaard? Ontdek dan snel het zustermerk van Bellfires: Barbas.

Faber
There is so much to tell

Wist u dat het huidige aanbod van sfeerhaarden in de markt voor een zeer groot deel is gebaseerd op de innovaties van Faber? Zo is Faber is dé uitvinder van het gesloten, ook wel multivent verbrandings-systeem genoemd. Faber neemt daarmee in Europa een zeer prominente positie in. Maar dit is slechts één van de vele vernieuwingen van Faber.

Handig, praktisch en duurzaam is de Intelligente Technical Control app (ITC). Dit prachtig stukje vernuft helpt u bij het genieten van uw open haard én u kunt ook nog besparen op uw energieverbruik. Deze app is uw steun en toeverlaat bij om op een efficiënte, maar ook sfeervolle manier van uw haard te genieten.

warm wonen is officieel verdeler van Faber-haarden voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs!

 

Kalfire
Inbouwhaarden voor kenners

Bent u op zoek naar een stijlvolle liftdeurhaard, inbouwhaard op gas of een uiterst realistische elektrische haard? Het Nederlandse haardenmerk Kalfire combineert de expertise van een groot bedrijf met de betrokkenheid van een familiebedrijf. Kalfire biedt u haarden met exclusieve afwerking en eigenzinnige afmetingen. U wil een panoramische gashaard met een indrukwekkend realistisch vlammenbeeld? Of een hele strakke liftdeurhaard, zonder storende lijsten rond het glas? Ontdek dan snel het innovatieve gamma haarden en kachels van Kalfire.

warm wonen is officieel verdeler van Kalfire kachels voor de regio Antwerpen. Kom gerust eens langs!

Bekijk onze gashaarden
99 haarden gevonden

De 3-zijdige gashaard met de meest toegankelijke...

De grootste hoekhaard met Prestige-brander.

De grootste MatriX-hoekhaard.

Een compacte gashaard met het meest realistische...

Een gashaard die zowel als inzet- als vrijstaand te...

Een compacte 3-zijdige haard.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis