Interieur

Maak een blikvanger van uw haard

U wilt uw schouw renoveren of open haard moderniseren? U plant een grote renovatie of nieuwbouw? Laat uw haard of kachel dan de blikvanger van uw nieuwe interieur zijn! De interieurarchitecten van Alpha Heating werken met plezier een totaaloplossing voor u uit: een haardwand met integratie van uw haard, televisie, kasten en verlichting. Uw voordeel: uw woonkamer krijgt een prachtige make-over en u bespaart heel wat. Want u krijgt een persoonlijk ontwerp, nieuwe haard en de plaatsing in één.

Leg eigen accenten: van hout tot steen

Het grote voordeel van een haardwand: u kan heel wat losse items in één stijlvol geheel verwerken. Van boekenplanken tot een tv-meubel. U wilt een moderne look? Dan werken onze interieurarchitecten een wand met stenen of metalen accenten uit. Liever landelijk? Kies dan voor een wand met karaktervol hout.

In 5 stappen naar uw nieuwe interieur

 1. Wij maken met u een afspraak. Zo krijg u alle tijd om samen met ons uw interieurwensen te bespreken.
 2. U brengt een foto, plan of schets mee van de plaats waar uw haard moet komen. Wij brengen uw situatie in kaart met een 3D-simulatie op de computer.
 3. U krijgt een unieke preview van uw haard en haardwand. Zo maakt u zeker de juiste keuzes, want u weer perfect hoe uw interieur eruit zal zien.
 4. Op basis van uw wensen stellen we u een correcte en heldere offerte voor. Zo weet u exact de prijs van uw nieuwe haard of haardwand en kunt u met een gerust hart de werken laten uitvoeren.
 5. Onze vakmensen plaatsen uw nieuwe haard en de bijhorende afwerking. En dan kan het genieten beginnen!

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Bespaar op uw renovatieproject

 • U wint tijd
  Van het ontwerp tot de plaatsing: Alpha Heating bewaakt de planning en de kwaliteit. Zo hebt u tijd voor wat echt telt.
 • U wint geld
  U droomt van een nieuw interieur? Dan werkt u meestal met verschillende partijen: een interieurarchitect, een kachelwinkel, een schrijnwerker voor de afwerking, … Bij Alpha Heating krijgt u alles in één. Handig voor de planning én voordelig voor uw portemonnee!
 • U krijgt een gratis 3D-preview
  Omdat we het juiste advies geven belangrijker vinden dan simpelweg kachels verkopen, krijgt u een gratis preview van onze interieurarchitect. Spring gerust eens binnen in onze toonzaal in Schoten!

Bezoek ons!

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm