Interieur

Uw interieur stopt niet bij uw nieuwe haard of kachel.

Bent u van plan uw woning te renoveren of een nieuwe woning te bouwen? We helpen u een warme thuis te creëren! Bij Alpha Heating gaan we verder dan enkel een nieuwe haard of kachel. Onze interieurarchitecten zijn gepassioneerd in het creëren van een totaaloplossing die naadloos integreert met uw levensstijl. Uw voordeel: uw ruimte krijgt een prachtige make-over en u bespaart heel wat. Want u krijgt een persoonlijk ontwerp, een duidelijke offerte en de plaatsing in één. Zo kan u uw budget en planning goed onder controle houden, zonder onaangename verrassingen.

Leg eigen accenten: van hout tot steen

Het grote voordeel van een haardwand: u kan heel wat losse items in één stijlvol geheel verwerken. Van boekenplanken tot een tv-meubel. U wilt een moderne look? Dan werken onze interieurarchitecten een wand met stenen of metalen accenten uit. Liever landelijk? Kies dan voor een wand met karaktervol hout.

We "ontzorgen" u op het gebied van:

 • Renovatiewerken: Of het nu gaat om een enkele kamer of een complete renovatie van uw appartement of huis, wij zorgen voor een naadloze uitvoering.
 • Vloeren: Kiest u voor een mooie parketvloer of een stijlvolle keramische tegel, wij adviseren u en zorgen voor een perfect eindresultaat.
 • Keukens: Van modern tot klassiek, wij ontwerpen en installeren keukens die perfect aansluiten bij uw stijl en functionaliteit.
 • Badkamers: Luxe en comfort komen samen in onze badkamerontwerpen, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en innovatieve oplossingen.
 • Meubels en decoratie: Ontdek ons gamma meubilair en decoratie, welke meteen karakter en persoonlijkheid toevoegen aan uw interieur. Wij adviseren u om het totaalplaatje te laten kloppen.
 • Haarden en kachels: Creëer een warme en uitnodigende sfeer met onze selectie van stijlvolle haarden en kachels.
 • Gordijnen: Van verduisterende gordijnen tot lichte en luchtige opties, wij hebben een breed assortiment om uit te kiezen.
 • Schilderwerken: Onze vakmensen zorgen voor een perfect afgewerkte verflaag, die uw ruimtes een frisse en nieuwe uitstraling geeft.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Bespaar op uw renovatieproject

 • U wint tijd
  Van het ontwerp tot de plaatsing: Alpha Heating bewaakt de planning en de kwaliteit. Zo hebt u tijd voor wat echt telt.
 • U wint geld
  U droomt van een nieuw interieur? Dan werkt u meestal met verschillende partijen: een interieurarchitect, een kachelwinkel, een schrijnwerker voor de afwerking, … Bij Alpha Heating krijgt u alles in één. Handig voor de planning én voordelig voor uw portemonnee!
 • U krijgt een gratis 3D-preview
  Omdat we het juiste advies geven belangrijker vinden dan simpelweg kachels verkopen, krijgt u een gratis preview van onze interieurarchitect. Spring gerust eens binnen in onze toonzaal in Schoten!

Bezoek ons!

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt. Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we zorgen voor een warme thuis