Pelletkachels

Verwarm uw woning ecologisch

U wil het milieu én uw portemonnee sparen? Dan is een pelletkachel of inbouw pelletkachel (pellethaard) als warmtebron de perfecte oplossing.

Pellets: hoog rendement, lage kosten

Pellets bestaan uit samengeperst hout. Daardoor hebben ze bijna het dubbele vermogen van gewoon brandhout. De lage kost van deze brandstof en het hoge rendement maken dat u tot 50% kan besparen in vergelijking met bijvoorbeeld stookolie. De prijzen van pelletkachels variëren sterk. Kom dus gerust eens langs voor een helder en correct prijsvoorstel.

Geniet van de CO2-neutrale warmte

Pelletkachels maken de natuurlijke cirkel rond. Afvalhout wordt vakkundig gerecycleerd tot kleine cilindervormige pellets. Als u deze pellets verbrandt, komt er CO2 vrij. Die CO2 gebruiken de bomen opnieuw om te groeien en zuurstof te produceren.

Terug naar het productenoverzicht
Waar u best aan denkt …
  • U hebt ruimte nodig om pellets te stockeren

  • Vuurbeeld van gas en hout is nog net iets mooier

  • Uw pelletkachel vraagt onderhoud

  • De kwaliteit van uw pellets is enorm belangrijk

  • Het imago van pelletkachels is niet altijd even goed door minderwaardige systemen op de markt. Alpha Heating biedt u enkel topmerken en het gepaste advies

Merken Pelletkachels
Altech
Voel warmte. Proef sfeer. Zie kwaliteit.

U wil een pelletkachel of houtkachel kopen? Bekijk dan ook zeker het Altech-gamma. Met een van de Altech-modellen haalt u een speksteenkachel in huis, waarbij u kiest voor ecologische warmte over een lange tijdsperiode.

Bijna 40 jaar geleden importeerde Altech de eerste vrijstaande speksteenkachels uit Amerika. Geïnspireerd door de unieke stookmethode werd besloten om zelf speksteenkachels te gaan ontwerpen en produceren. Men is dan ook trots op het feit dat men al 4 decennia een oerdegelijk Nederlands topproduct maakt.

Door Altech's ruime ervaring binnen dit vakgebied en de mogelijkheid om zelf kachels te ontwikkelen, hebben ze verscheidene nieuwe technieken weten toe te passen. Hierdoor branden Altech-speksteenkachels niet alleen mooi, maar wordt ook een zeer efficiënte verbranding gerealiseerd. De warmte die bij deze verbranding ontstaat wordt door het speksteen zo optimaal mogelijk benut. Daardoor ontstaat een bijzonder hoog rendement dat optimaal bijdraagt aan het zacht verwarmen van uw woning.

Alpha Heating is officieel verdeler van Altech kachels voor de regio Antwerpen.
Kom gerust eens langs en ontdek de Altech pelletkachel of houtkachel in uw stijl!

Austroflamm
Oostenrijkse topkwaliteit

De Oostenrijkse kachelfabrikant Austroflamm heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kachels. Deze houtkachels en pelletkachels hebben dan ook hun kwaliteit reeds lang bewezen.

Typische voor het gamma houtkachels is de sublieme graad van afwerking en de feilloze verbranding. De pelletkachels van Austroflamm kenmerken zich vooral door de makkelijke, intuïtieve bediening, de grote glaspartijen, maar bovenal de echt stille werking.

Alpha Heating is officieel verdeler van Austroflamm hout- en pelletkachels voor de regio Antwerpen.
Kom gerust eens langs en ontdek de Austroflamm kachel in uw stijl!

Nordic Fire
Mooi vlambeeld, makkelijk in gebruik en geluidsarm!

U overweegt een pelletkachel te kopen? Ontdek dan zeker het uitgebreide gamma Nordic Fire-kachels en inbouwhaarden. Met een Nordic Fire-toestel in uw woning kiest u voor ecologische warmte en hét ultieme gebruiksgemak!

Ontdek de voordelen van de Nordic Fire pelletkachels. Prachtig vlameffect, automatische reiniging en geluidsarm. Standaard met afstandsbediening en WIFI. Door jarenlange innovatie is Nordic Fire toonaangevend in de branche. Het ruime aanbod en de aansprekende techniek zorgen ervoor dat veel klanten kiezen voor deze pelletkachels.

Alpha Heating is officieel verdeler van Nordic Fire-kachels & haarden voor de regio Antwerpen.
Kom gerust eens langs en ontdek de Rika pelletkachel of houtkachel in uw stijl!

Rika
Het vuur van Oostenrijk

U wil een pelletkachel of houtkachel kopen? Ontdek dan snel het gamma Rika kachels. Met een Rika in uw woonkamer kiest u voor ecologische warmte en het ultieme gebruiksgemak.

Geen wonder dat dit kwaliteitsmerk marktleider is in Duitsland en Oostenrijk op het gebied van pelletkachels. Kom eens naar de toonzaal en leg uw oor te luisteren. Ssst … Rika biedt u de stilste pelletkachel die u kan vinden. Uniek in hun aanbod: een combikachel die werkt op hout en pellets. Of beter nog: het Rikatronic-systeem. Uw houthaard ontsteekt automatisch, regelt zelf het vuur en vertelt u wanneer u best hout bijvult.

Alpha Heating is officieel verdeler van Rika kachels voor de regio Antwerpen.
Kom gerust eens langs en ontdek de Rika pelletkachel of houtkachel in uw stijl!

Bekijk onze pelletkachels
25 haarden gevonden

Uniek: een lage pelletkachel!

Uniek qua design & bediening.

Uniek: een lage pelletkachel!

De innovatiekampioen.

De tijdloze pelletkachel.

Een tijdloze klassieker.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm