• Haard veranda

4 verrassende locaties in huis voor de plaatsing van je haard

15/04/2021

Het idee dat een haard of kachel enkel thuishoort in de woonkamer of keuken is lang vervlogen tijd. Tegenwoordig kan en mag alles! Durf gerust outside the box te denken en maak een afspraak om ideeën te bespreken met onze experten. Misschien komt je haard wel veel meer tot zijn recht in een ruimte waar je initieel niet aan dacht. Weinig inspiratie? Alpha Heating geeft je 4 verrassende suggesties mee.

Badkamer

De badkamer is de plaats waar we herbronnen. Velen beginnen of eindigen er hun dag met een frisse douche of relaxerende baddersessie. Het uitgelezen moment om je even terug te trekken. Met een haard in de badkamer geniet je nog meer van dit kleine toevluchtsoord. Het vuur geeft jouw badruimte een luxueuze twist en brengt een echt spa-gevoel teweeg. Bovendien is de extra warmte altijd aangenaam tijdens de wintermaanden.

Slaapkamer

Heel wat slaapkamers doen dienst als tweede privé-woonkamer. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange dag. Dus waarom zou je de plaatsing van een haard hier niet overwegen? Niet alleen geniet je zo van extra warmte in je slaapomgeving, het brengt ook een gevoel van rust en gezelligheid met zich mee. Een haard in de slaapruimte zorgt nét voor dat tikkeltje meer comfort. Kruip ‘s avonds al wat eerder onder de wol en geniet van een heerlijk rustgevend vlammenspel.

slaapkamer_tulikivi

Tuin

In eerste instantie denk je er misschien niet aan, maar ook buiten kan een kachel of haard helemaal tot zijn recht komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haard op het terras? Ideaal voor wanneer je ‘s avonds laat graag nog even buiten zit of voor een knusse winteravond. Het vuur zorgt voor extra warmte, licht en sfeer. Zo geniet jij zowel ‘s zomers als ‘s winters van je tuin.

Veranda

Tijdens de lente- en zomermaanden is het heerlijk vertoeven in je veranda. In het voor- en najaar is het er helaas vaak te koud, wat zonde is van de investering. De plaatsing van een haard of kachel biedt de ideale oplossing. Door de extra warmte kan je zo het hele jaar door gebruikmaken van deze omgeving. Je kiest best voor een model met een hoog rendement, aangezien warmte hier gemakkelijker ontsnapt dan elders in huis.

haard_veranda

Speel je met één van deze ideeën? Of heb je zelf een suggestie? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Na afspraak ben je ook meer dan welkom in onze showroom.

Deel dit verhaal:

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Bezoek ons!

“U krijgt alle toestellen en brandende opstellingen te zien. Zo hebt u een goed beeld van uw droomhaard. Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. Stel dus gerust al uw vragen. U wil uw favoriete haard of kachel al eens in uw interieur zien? Dat kan! Alpha Heating biedt u gratis 3D-simulaties.”

we houden u warm