Pelletkachels

Verwarm uw woning ecologisch

U wil het milieu én uw portemonnee sparen? Dan is een pelletkachel of inbouw pelletkachel (pellethaard) als warmtebron de perfecte oplossing.

Pellets: hoog rendement, lage kosten

Pellets bestaan uit samengeperst hout. Daardoor hebben ze bijna het dubbele vermogen van gewoon brandhout. De lage kost van deze brandstof en het hoge rendement maken dat u tot 50% kan besparen in vergelijking met bijvoorbeeld stookolie. De prijzen van pelletkachels variëren sterk. Kom dus gerust eens langs voor een helder en correct prijsvoorstel.

Geniet van de CO2-neutrale warmte

Pelletkachels maken de natuurlijke cirkel rond. Afvalhout wordt vakkundig gerecycleerd tot kleine cilindervormige pellets. Als u deze pellets verbrandt, komt er CO2 vrij. Die CO2 gebruiken de bomen opnieuw om te groeien en zuurstof te produceren.

Terug naar het productenoverzicht

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm