Gashaarden

Vuur met een druk op de knop

U wil een gashaard kopen? Goed idee! Want met een gashaard haalt u duurzame warmte, charme en design in huis. Of u nu kiest voor een moderne inbouw gashaard of vintage sfeerhaard, elk van onze modellen biedt u een hoog rendement en een uitstraling die uw interieur extra karakter geeft. Het grote voordeel: met één druk op de knop doet u de vlammen branden en uw haard op gas heeft bijna geen onderhoud nodig.

Cerga: uw garantie op veiligheid en vakkennis

Alpha Heating is erkend als Cerga-installateur. Dit label geeft u de garantie dat onze installateurs alle strenge gasregels kennen en perfect toepassen. Zo bent u zeker van een warme en veilige haard.

Terug naar het productenoverzicht

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Kom kijken en voel de warmte

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm