Inbouw gashaarden

Win energie en gezelligheid

Inbouwhaarden op gas. U vindt ze in alle stijlen: van strak modern tot charmant landelijk. En het vlammenbeeld oogt bij de nieuwste inbouwhaarden op gas heel realistisch. Hebt u nog een klassieke open haard? Dan laat u best een gashaard inbouwen. Zo wint u warmte en gezelligheid.

Inbouwhaarden op gas: meer warmte, meer comfort

Een inbouw gashaard heeft veel voordelen. In de eerste plaats is het rendement van zo’n gashaard extreem hoog, tot wel 85%. Bij een klassieke open haard verdwijnt de meeste warmte in uw schoorsteen. Dat is helemaal anders bij inbouw gashaarden. Door de innovatieve techniek stroomt zowat alle warmte uw woonkamer binnen.

Nog een voordeel: het gebruiksgemak. Met een inbouw gashaard geniet u maximaal comfort. U stelt de temperatuur in op uw afstandsbediening en uw haard werkt volledig automatisch. Meer nog: met een mobiele app bedient u uw gashaard zelfs vanop afstand. Zo geniet u bij thuiskomst meteen van een mooi vlammenbeeld en gezellige warmte.

Hebt u kleine kinderen of huisdieren rondlopen? Dan is zo’n inbouw gashaard de veiligste keuze. Uw haard is namelijk afgesloten met een glazen deur. Zo vliegen er geen brandende gensters rond en voorkomt u CO-vergiftiging.

Inbouw gashaarden: prijzen

Wil u meer weten over de prijzen van inbouw gashaarden? Een standaardprijs is moeilijk te geven. Er zijn grote prijsverschillen. Alles hangt af van het type en de extra functies. U leest hier alles over de prijzen van gashaarden. Mogen we u een suggestie doen? Spring eens binnen in onze toonzaal in Schoten. Dan krijgt u een gedetailleerde prijs voor uw gedroomde gashaard.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Bezoek ons!

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm