Prijzen gashaarden

U wil een nieuwe gashaard kopen? Dan wil u in de eerste plaats een stijlvol en duurzaam model. Maar ook de prijs is uiteraard van belang. Alpha Heating adviseert u graag.

Prijs gashaard: vanaf € 3.500 all-in

We krijgen vaak de vraag: wat kost nu zo’n gashaard? Het antwoord is heel simpel: dat hangt van uw wensen af. Er is een groot prijsverschil tussen bijvoorbeeld een panoramische doorkijkhaard en een klassieke inzet- of inbouwcassette. De algemene regel is daarnaast ook nog: hoe meer glas u wenst, hoe meer de gashaard kost. Omgekeerd: hoe minder glas, hoe goedkoper uw haard is.

Zo is de Bellfires Unica-2, een inzethaard, opvallend goedkoper dan het 3-zijdige Prestige 85-model van Kalfire.

De basisprijs voor een inzetcassette om bijvoorbeeld een openhaard om te bouwen zit meestal rond de 3.500 euro. Daar zijn de werkuren, plaatsing, het rookkanaal en de BTW inbegrepen.

Wil u meer opties of wil u ook het interieur rondom aanpassen? Dan krijgt u een ander prijskaartje. Veel kan, niets moet. Kom gerust eens langs in onze toonzaal in Schoten om uw wensen te bespreken.

Koopt u een nieuwe gashaard of een volledig nieuw interieur?

Uw haard heeft een grote impact op de stijl van uw woonkamer. Alpha Heating plaatst niet alleen nieuwe haarden, maar plaatst ook vaak de schouwmantel wanneer nodig, en eventueel de volledige haardwand. Zo past uw nieuwe haard perfect in uw droominterieur.

Onze sfeeradviseurs tekenen een interieurplan op maat voor u uit, met de door u gekozen haard. Zo ziet u het eindresultaat en krijgt u meteen een duidelijk overzicht van de prijzen. Zo hebt u snel een nieuw, sfeervol interieur binnen uw budget. Zonder onaangename verrassingen nadien.

Alpha Heating gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Bezoek ons!

“Uw haard of kachel bepaalt in grote mate de sfeer in uw woonkamer. Daarom krijgt u in onze ruime toonzaal veel brandende opstellingen te zien. Zo ziet u het authentieke vlammenbeeld en voelt u de warmte ook echt.
Advies nodig? Onze toonzaalmedewerkers kennen elk toestel vanbinnen en vanbuiten. En wil u de haard van uw dromen al eens in uw interieur zien? Dan maken we met alle plezier een gratis 3D-simulatie voor u.”

we houden u warm